T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BATMAN / BEŞİRİ - Beşiri Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF YKS 2024

proje çalışmaları

Şbt

Okulumuz 11. sınıf öğrencilerinin bir sonraki öğrenim döneminde üniversite sınavlarına hazırlık ve bilgilendirme çalışmaları için şimdiden hazırlık sürecine girildi. Öğrencilerin motivasyonunu en üst düzeyde tutmak ve bilinçli bir şekilde hareket etmelerini sağlamak için bilgilendirme afişleri hazırlandı. Ayrıca ilerleyen zamanlarda öğrencilere Hedef Yks Projesi tanıtımı için rrehber Öğretmenimiz tarafından tanıtım seminerleri verilecektir.

Şbt

Okulumuz 12. sınıf öğrencilerine Hedef YKS projesi çalışmalrı kapsamında seminer verildi. Rehber öğretmenimiz tarafından verilen seminerde "Verimli Ders Çalışma Teknikleri, Motivasyon, Programlı Çalışma..." başlıklarına değinildi. Öğrencilerimizin sınav kaygısını en aza indirerek başarılı bir şekilde sınav sürecini atlatmalatları için düzenli olarak rehberlik çalışmaları devam edecektir. Emeklerinden dolayı rehber öğretmenimize de teşekkür ederiz.

Okul Müdürüğü

Şbt

Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü Din Öğretimi Şube Müdürlüğü'nün düzenlendiği HEDEF YKS İl Koordinatörleri Toplantısı, ilimiz merkezde bulunan TP Fatıma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleşti. Yapılan toplamtıya il ve ilçe merkezlerinde bulunan tüm İmam Hatip okulları koordinatörleri katılım sağladı. Etkili ve verimli geçen toplantı sonucunda alınan kararlar şunlardır:

Ara

Hedef 2024 YKS çalışmaları kapsamında sınava hazırlanan öğrencilerimizin gelişimlerini takip etmek ve sınav psikolojisini en iyi şekilde atlatabilmeleri için deneme sınavı takvimi oluşturduk. 

Kas

Okulumuzda okuyan öğrencilere yönelik sınava hazırlık kapsamında Hedef 2024 Üniversiteye Hazırlık çalışması rehber öğretmenimiz tarafından verildi. Öğrencilerle yapılan çalışmada üniversite hazırlık sürecinde nelere dikkat edilmesi gerektiği, nasıl bir çalışma planı uygulanması gerektiği, üniversite puan türleri gibi konularda bilgilendirme yapıldı.

Ekm

Mrt

Aşağıdaki linkten okulumuza ait aylık hedeflere ulaşabilirsiniz