BATMAN / BEŞİRİ - Beşiri Anadolu İmam Hatip Lisesi

Öğretmenlere Yönelik Mesleki Gelişim Seminerleri Verilmeye Devam Ediyor.

Okulumuzda görev yapan öğretmenlerimizin kendilerini geliştirmek ve görevlerini en iyi şekilde yerine getirmek için Batman Üniversitesi'nde görev yapan akademisyenlerin katılımıyla Mesleki Gelişim Seminerleri hız kesmeden devam etmektedir. Eğitim caimasının tüm basamaklarında aktif görev almış ve son olarak üniversitede görev yapan öğretim üyesi Dr. Yusuf SÖZER tarafından "Sınıf İçi İletişimde Şiddetten ve Kalıp Yargılardan Uzaklaşmak" konulu çalışmasıyla öğretmenlerimizin iletişim tekniklerinde farklı bir bakış açısı kazanmalarını sağladı. Konu başlığından da anlaşılacağı üzere genel anlamda öğretmenlerin öğrencilerle iletişim kurarken kullandıkları klişe cümlelerin öğrencilerin üzerinde yarattığı etkilere değinerek öğretmenlerin öğrencilerle nasıl sağlıklı bir iletişim kurulması gerektiği hakkında bilgi verdi. Okdukça etkileyici ve keyifli bir sohbet havasında geçen semirde emeklerinden dolayı Yusuf SÖZER hocamıza teşekkür ederiz.

28-11-202328-11-202328-11-2023

Yayın: 28.11.2023 - Güncelleme: 28.11.2023 13:13 - Görüntülenme: 87